Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Canterbury logologo RC Zwolle

Met ingang van seizoen 2017/2018 en de komende jaren werkt RC Zwolle samen met Canterbury om te zorgen voor een kwalitatieve, duurzame en uniforme uitstraling. Via onderstaande link gaat u naar de Webshop van RC Zwolle bij Canterbury. In deze webshop vindt u verschillende rugby artikelen die speciaal door RC Zwolle en Canterbury geselecteerd zijn en waarop de leden en fans van RC Zwolle een korting ontvangen tov de winkelprijs. Dit assortiment blijven we beoordelen en waar mogelijk uitbreiden en is voor de komende drie jaar de nieuwe kledinglijn van RC Zwolle. Daarnaast is in het clubhuis de officiele clubdas verkrijgbaar (€ 17,50) en bitjes (€ 5,-).

Heeft u vragen, wensen voor meer producten of opmerkingen - laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ga naar de Webshop: RC Zwolle Canterbury (wachtwoord RCZ1975)

 

Het officiele speelshirt van RC Zwolle is niet beschikbaar via de webshop, maar uitsluitend voor de spelers van RC Zwolle.

Officieel speelshirt:

                      Jeugd                    &                    Senioren (heren en dames):

RC Zwolle Jeugd shirtRC Zwolle Senior shirt

Officiele rugbybroek en sokken - verkrijgbaar in de webshop.
Klik hier voor - RCZ rugbybroek Junior € 29
Klik hier voor - RCZ rugbybroek Senior € 32
Klik hier voor - RCZ sokken € 12,50

RC Zwolle rugby broekRC Zwolle rugby sokken