PREV
NEXT

Meetrainen? Je kunt altijd kennis komen maken en gratis meetrainen! - Jeugd: Di 18:00 to 19:00 - Senioren: Di 19:30 tot 21:30 / Do 19:30 tot 21:30

Beste ouder van jeugdlid, supporter, speler of lid van RC Zwolle,
 
Goed nieuws: we gaan de website van Rugby Club Zwolle flink vernieuwen! Waarom: de website wordt veel te weinig gebruikt en bezocht, terwijl dit juist hét communicatiemiddel van Rugby Club Zwolle kan zijn, inclusief ledenwerving. Van nieuweling tot ouders van de jeugd en van vrijwilliger tot sponsor. 
 
Inmiddels hebben een aantal leden van de club de koppen bij elkaar gestoken om de website zowel visueel, inhoudelijk als zoekmachinevriendelijk te optimaliseren. Eén van die elementen is het verrijken van de nieuwe website met nieuwe rugby-gerelateerde foto's. Veel foto's. Voor die massa-aanlevering hebben we jou nodig. Op verzoek, natuurlijk. Van wedstrijden, trainingen, groepsfoto's, individuele foto's... Zelfs thuis-kiekjes van je hond spelend met een rugbybal of die ene vakantiefoto in rugby-outfit, zijn welkom :). Maar ook historische krantenknipsels of foto's uit den ouden doosch worden meer dan gewaardeerd.
 
Om het verzamelen en insturen van foto's zo praktisch mogelijk te maken, hebben we een e-mailadres aangemaakt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier mogen vanaf nu al je Rugby Club Zwolle foto's heen. De redactie doen wij, dus geen garantie dat elke pic op de website komt ;).
 
Graag zien we zoveel mogelijk foto's binnenstromen!
 
Met ovale groet,
Bestuur RC Zwolle
 
Belangrijk: toestemming tot fotogebruik
Stuur je een foto naar het genoemde e-mailadres, dan geef je automatisch toestemming tot gebruik van je foto door Rugby Club Zwolle. De foto is dan beschikbaar voor de website, Facebook, LinkedIn, Instagram, drukwerk, Powerpoint-presentaties en ander promotiemateriaal van RC Zwolle.